Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Caramba Defektjavító - H. Reifendicht 400ml
2.929 Ft
Menny.:db

Caramba Defektjavító - H. Reifendicht 400ml

2.929 Ft
Menny.:db
Gyártó: Caramba
Cikkszám: F110000008
Gyártó cikkszám: 662714
Elérhetőség: Raktáron, szállítás azonnal
Várható szállítás: 2024. június 18.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A defektjavító tömíti a sérült területet és újból levegővel telíti az ernyedt gumikat. Ez lehetővé teszi, hogy eljuthasson a járművel a legközelebbi műhelyig anélkül, hogy az úton kerékcserét kellene végezni. A defektjavító alkalmas minden típusú gumiabroncshoz szeleppel vagy anélkül- személygépjármű, motorkerékpár, transzporter, lakókocsi esetén is.

Használati utasítás: Amint lehet távolítsa el a defekt okát, tehát az idegentestet, mint például szögek, csavarok és engedje ki teljesen az abroncsból a levegőt. Alaposan rázzuk fel, hideg időben kezünkkel, vagy meleg levegővel melegítsük fel a palackot. Állítsa az abroncs szelepét a felnimagasság felére (lásd az ábrát!) és csavarja a defektjavító csatlakozóját a szelephez. Hajtsa fel a védőfedelet és a szórófejjel fújja fel az abroncsokat a palack teljes tartalmával. Rögtön hajtson tovább 10-15 km-t, hogy a defektjavító szét tudjon terjedni.

Figyelem! Lassan vezessen (max. 45 km/h) és a legközelebbi műhelyben haladéktalanul cseréltesse ki az abroncsot. Ne használja a defektjavítót 5 mm átmérőnél nagyobb lyukak valamint súlyosan károsodott vagy megrepedt abroncsoknál Nem alkalmas abroncsnyomás ellenőrző rendszerrel szerelt abroncsokhoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.